miercuri, 16 decembrie 2009

Adevarul!


  • Intelege ca prietenii vin si pleaca, dar nu trebuie sa ii pastrezi decat pe putini dintre ei, pe cei cu adevarat pretiosi. Vei intalni oameni care te vor uita. Vei uita oameni pe care i-ai intalnit. Dar uneori intalnesti oameni pe care nu ii poti uita. Aceia sunt prietenii tai.
  • Prietenia e ceva reciproc şi ar trebui să îţi dai seama singur în cine poţi avea încredere şi ce să te aştepţi de la fiecare persoană. Dacă îi reproşezi cuiva că nu e un prieten adevărat atunci poţi să te aştepţi şi la un răspuns de genul “Dar când, naiba, am fost noi prieteni ?”
  • “Prieteni falşi” ? Ce ziceţi de “oameni falşi” ? Ce ziceţi de faptul că toţi ne comportăm diferit faţă de situaţia în care suntem puşi şi faţă de persoanele care sunt de faţă ? Ne adaptăm grupului. În esenţă suntem la fel. Suntem la fel tot timpul, dar diferă numai felul în care expunem lucrurile faţă de celelalte persoane. Sunt cazuri în care îi spui celui cu care vorbeşti exact ce vrea să audă de la tine chiar dacă nu gândeşti cu adevărat acel lucru. Sau îl gândeşti, dar importanţa pe care i-o dai tu e diferită faţă de felul în care o prezinţi.
  • În PANA MEA încetaţi să mai fiţi copii (atunci cand deja nu mai este cazul) şi deschideţi ochii mari la ce vă înconjoară !

6 comentarii:

  1. Imaginea face totul :-j

    E adevarat ceea ce scrie aici ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. in viata noastra trebuie sa avem parte de toate ... rele sau bune ele isi au rostul lor bine stabilit pentru ca isi pun aportul la ceea ce suntem astazi si vom fi candva pentru ca asa ne cladim caracterul si propria personalitate, invatam din esecuri si mergem mai departe. Cat despre prieteni adevarati ... decat multi dar de proasta calitate mai bine putini dar buni.

    RăspundețiȘtergere
  3. De 8 martie iti uram o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastra prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri! ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Intr-adevar... spre deosebire de dragoste care poate fi si unilaterala, prietenia este un drum cu doua sensuri...

    RăspundețiȘtergere
  5. Îţi place să scrii articole şi eşti pasionat de muzică?
    Eşti la curent de fiecare dată când artiştii tăi preferaţi lansează ceva nou?
    Îţi place muzica în general sau asculţi doar un anumit gen?
    Îţi place să te uiţi la filme şi să le povesteşti celorlalţi filmele care ţi-au plăcut cel mai mult?
    Doreşti să promovezi artişti prin interviuri, biografii, ştiri?
    Îţi place să te distrezi la concerte, să faci poze, iar a doua zi să povesteşti atmosfera?
    Alătură-te echipei ONmusique.info – un site cu şi despre muzică!
    Contact: onmusique@yahoo.com
    Onmusique.info – Pentru că muzica aparţine tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  6. Adopta o pisicuta din Botosani - deloc mofturos, vrea doar un loc cald si putina atentie. Ofera la schimb multa dragoste :)

    http://adopta-pisica.atreidex.net/

    RăspundețiȘtergere